In de week van 24 oktober zijn de basisscholen vrij vanwege de herfstvakantie. Om alle kinderen kosteloos een mogelijkheid tot sporten te geven start S.V. ’t Harde deze vakantie weer met een voetbal driedaagse. Er is weer een mooi programma samengesteld. Op maandag wordt er om 13.00 uur gestart met de trainingen. Een ieder is vanaf 12.45 uur welkom.

Op dinsdag 25 oktober staan er om 10.30 uur weer een 3-tal freestylers onder leiding van Mike van der Streek klaar om een ieder de nieuwste voetbal skills te leren. Na de lunch in de kantine zullen er weer onderlinge voetbaltoernooitjes georganiseerd worden.

Woensdag 26 oktober is de afsluitende dag, om 10.30 uur wordt er gestart met een gezamenlijke warming-up verzorgt door Bootcamp Oldebroek. In 2 groepen wordt daarna een programma afgewerkt. Eén programma onder leiding van Bootcamptrainer Kenneth van Dorp. Het andere programmaonderdeel zal bestaan uit diverse voetbaloefeningen onder leiding van diverse voetbaltrainers. Na de lunch zal er wederom een voetbaltoernooi gespeeld worden.

Deze voetbaldagen staan onder leiding van S.V. ’t Harde jeugdtrainer Arie Paauwe. Arie heeft weer een heel team van trainers om zich heen verzameld om alle kinderen tussen 6 t/m 13 jaar weer drie fantastische voetbaldagen te laten ervaren op sportpark Schenk. Deelname is geheel gratis en inclusief twee keer een lunch. Graag aanmelden via toernooicommissie@svtharde.nl. Je hoeft geen lid te zijn van S.V. ’t Harde om mee te doen aan deze mooie voetbalactiviteiten.