S.V. ’t Harde gaat met duidelijke cijfers huiswaarts vanuit Veessen. VEVO wint met 4-1 en gaat op de ranglijst weer voorbij S.V. ’t Harde.

De eerste helft was een mooi schouwspel met 2 verschillende speelstijlen tegenover elkaar. VEVO spelend op de lange bal met snelle voorhoede spelers en S.V. ’t Harde met verzorgd voetbal. Beide ploegen speelden met aanvallende intenties, waarbij er een mooie wedstrijd ontstond.

Na 8 minuten spelen scoort VEVO via Joost van Suijdam 1-0 na een snelle uitbraak. S.V. ’t Harde ging echter door met aanvallen en Luuk Struik wordt in stelling gebracht, maar miste een levensgrote kans. Halverwege de eerste helft maakt Stefan Marsman 1-1 met een prachtig doelpunt. Maar dit lichtpuntje was van korte duur. De achterhoede had niet altijd grip op de snelle voorwaartsen van VEVO en Jonas Faber scoorde 2-1. Vlak voor rust kreeg S.V. ’t Harde nog een penalty mee. Deze werd slecht ingeschoten door Stefan Marsman, zodat de ruststand 2-1 was.

De 2e helft was hetzelfde beeld als de 1e helft, waarbij S.V. ’t Harde geen echte uitgespeelde kansen creëerde. Via Joost van Suijdam en een eigen doelpunt werd het uiteindelijk 4-1 voor VEVO. Een minpunt in de 2e helft was een domme, maar terecht gegeven rode kaart voor Stefan Marsman. Een man minder bij een 3-1 stand, met nog een kwartier te spelen ontnam bij de groen-witten de laatste hoop op minimaal een punt.

Volgende week speelt het vlaggenschip thuis op sportpark Schenk tegen BAS uit Biddinghuizen. De wedstrijd zal om 14.30 uur beginnen.