De tweede competitiewedstrijd werd ook winnend afgesloten door S.V. ’t Harde. Net als vorige week werd er een 4-2 overwinning behaald. Door deze overwinning staat S.V. ’t Harde bovenaan in de 4e klasse D.

Ten opzichte van vorige week zaterdag was er één wijziging in het basisteam. Henrico Leusink was licht geblesseerd en deed niet mee. Stefan Marsman was weer terug in het basisteam na een lichte blessure. Dit jonge team ging de strijd aan met Prins Bernhard uit Uddel.

De eerste helft werd er leuk gevoetbald, met een aantal kansen tot gevolg. Prins Bernhard hanteerde veelal de lange bal om daarna druk te gaan zetten. Ook zij hadden in de eerste helft een paar mogelijkheden tot scoren.

In de 24ste is het dan S.V. ’t Harde die op 1-0 komt, een mooie aanval, opgezet door Dennis van Hulsteijn wordt ook door Dennis zelf afgerond. De mannen van René van ’t Goor willen de voorsprong vergroten en gaan op jacht naar 2-0. Deze valt ook net voor de rustsignaal. Keeper Van der Groef trapt ver uit en weet de op snelheid zijnde Stefan Marsman te bereiken. Stefan blijft koelbloedig en maakt 2-0.

Twee ongewijzigde teams begonnen aan de 2e helft en na een kwartier spelen scoort Prins Bernhard tegen. Bert Blom onze scorebordmanager en tevens balsponsor van vandaag, moet het bordje “1” bij de gasten ophangen.

Een kwartier voor het einde van de wedstrijd weet Luuk Struik de score op 3-1 te zetten en de overwinning leek binnen. Maar door het misgrijpen van de keeper weet Prins Bernhard het nog spannend te maken, ze scoren 3-2 in de 80ste minuut. Prins Bernhard legt veel energie in het spel en hanteert veelvuldig de lange bal. Maar echt gevaarlijk werd het niet meer. In de laatste seconden maakt Luuk Struik zijn tweede doelpunt van de middag en fluit de goed leidende scheidsrechter voor het eindsignaal en wint S.V. ’t Harde ook zijn 2e wedstrijd met 4-2.

Volgende week staat de lastige uitwedstrijd tegen VEVO uit Veessen op het programma. De wedstrijd zal om 14.30 uur beginnen.

Foto: Ton Vermeulen