Na al vele jaren bordsponsor geweest te zijn bij S.V. ’t Harde heeft Bertran van der Weide, 3 jaar geleden zijn bestaande bordsponsorschap bij S.V. ’t Harde geüpgraded naar Ster Sponsoring. Met zijn bedrijf Ten Cate Wonen & Slapen is Bertran naast sponsor ook leverancier bij de vereniging. Nu na 3 jaar stersponsor te zijn geweest heeft Bertran van der Weide besloten deze sponsoring te verlengen met 3 seizoenen. De sponsorcommissie en het bestuur van S.V. ’t Harde bedanken Bertran van der Weide van Ten Cate Wonen & Slapen zeer hartelijk voor de verlenging van de sponsoring. Als blijk van dank en waardering overhandigde Mark Timmers namens de sponsorcommissie aan Bertran een fraai boeket bloemen. Tevens werden, in de sfeervolle winkel van Ten Cate Wonen & Slapen de benodigde handtekeningen gezet onder de sponsorovereenkomst

Woonwinkel Ten Cate Wonen en Slapen
Woonwinkel Ten Cate Wonen en Slapen is al meer dan 50 jaar een begrip in ’t Harde. Onze ruime winkel biedt complete interieurs in diverse stijlen, maar ook sfeervolle accessoires voor de bestaande inrichting. Dit geldt zowel op woon- als op slaapgebied. Denk hierbij niet alleen aan meubels, maar ook de aankleding van ramen en vloeren. Daarbij zijn we premium dealer van UrbanSofa. En vind je de grootste collectie banken, hoekbanken, loungebanken, fauteuils, tafels en stoelen. De woonwinkel is makkelijk bereikbaar vanuit Harderwijk, Nunspeet, Wezep, Elburg, Zwolle en omstreken.

Een woonwinkel die dicht bij de mensen staat
Ten Cate Wonen en Slapen is een echt familiebedrijf. Egbert Jan Ten Cate is de zaak in 1969 begonnen vanuit een tweedehands meubelzaak. Sinds 2007 is Bertran van der Weide eigenaar van de woonwinkel en toen is ook “Wonen en Slapen” aan de naam Ten Cate toegevoegd. Door deze lange geschiedenis in het dorp, staan we ook dichtbij de mensen. Onze werknemers komen uit de buurt en vele families komen bij ons over de vloer.
We voelen dan ook een maatschappelijke betrokkenheid. Om die betrokkenheid te tonen, sponsoren we initiatieven waar we ons mee verbonden voelen. Bijvoorbeeld de lokale voetbalvereniging. Onze mensen sporten daar, helpen daar en genieten daar.

We zien je graag!
Team Ten Cate Wonen en Slapen

Ten Cate Wonen & Slapen
Koekoeksweg 8
8084 GM ’t Harde
T: 0525 – 65 15 63
www.tencatewonenenslapen.nl
info@tencatewonenenslapen.nl