Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat de fietsspeciaalzaak “Dickhof Rijwielen” bordsponsor geworden is bij S.V. ‘t Harde. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie Dickhof Rijwielen uit onder meer Oosterwolde, Oldebroek, Wezep en ‘t Harde voor deze nieuwe sponsoring. Onlangs werd in Oosterwolde door sponsorcommissielid Rico Leusink de sponsorovereenkomst met de sponsor getekend en daarmee het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen.

SPECIALIST OP HET GEBIED VAN FIETSEN
Dickhof Rijwielen is een servicegerichte fietsspeciaalzaak met vier vestigingen op de Noord-Veluwe. In 1982 richtte Jan Dickhof een kleinschalige fietswinkel met werkplaats op in Oosterwolde (Gelderland). Hij was toen fanatiek wedstrijdfietser. Iemand die wist hoe de vellen erbij kunnen hangen na een barre rit. Die kennis heeft hij overgebracht op de huidige generatie medewerkers.
Inmiddels is Dickhof Rijwielen uitgegroeid tot de grootste fietsenzaak op de Noord-Veluwe. Met een breed assortiment nieuwe en gebruikte fietsen, kleding, onderdelen en accessoires is het hier goed toeven voor elke fietsliefhebber.

Dickhof Rijwielen onderscheidt zich door een compleet aanbod fietsen (nieuw en gebruikt), deskundig advies en uitstekende service. Ook kunt u uw fiets bij ons inruilen. Ervaar het zelf en kom langs in een van onze winkels. Door en proefrit te maken ervaar je het beste of een fiets bij je past. Uniek is onze fietsmeting. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Eenmaal een fiets bij ons gekocht, dan profiteer je van onze uitstekende reputatie op het gebied van service & onderhoud. In onze werkplaatsen kan je met een gerust hart rekenen op de beste service na aankoop van een fiets. Wij repareren alle merken en type fietsen.

www.dickhofrijwielen.nl