Zaterdag 3 september mag S.V. ’t Harde zich gaan opmaken voor de thuiswedstrijd tegen FC Ulu Spor uit Zwolle. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter dhr. Wildeboer.

FC Ulu Spor is opgericht in 1987. Deze nog relatieve jonge voetbalvereniging heeft al die jaren op de zondag gespeeld met hun eerste elftal. Afgelopen seizoen is er besloten om vanaf het seizoen 2022-2023 naar de zaterdagafdeling te gaan. Dit seizoen speelt FC Ulu Spor dan ook in de 4e klasse E, met een aantal verenigingen waar wij het afgelopen seizoen nog tegen uitkwamen. Denk hierbij aan CSV ’28, S.V. Zalk en ’s Heerenbroek.

S.V. ’t Harde zit daarentegen in de 4e klasse D. Hier zijn de veluwenaren erg blij mee, want dit betekend weer voetballen tegen SEH en WZC. Wedstrijden waar altijd wel het nodige publiek op afkomt. Hoofdtrainer René van ’t Goor heeft vooraf niet echt een doelstelling weggelegd bij zijn selectie. Er wordt van wedstrijd naar wedstrijd gekeken. De eerste is dus voor de bekercompetitie tegen FC Ulu Spor. Zover wij na kunnen kijken is dit het eerste officiële treffen tegen elkaar.

Vanaf deze plek willen wij een ieder een fijne en sportieve wedstrijd toewensten. Wij willen het publiek vragen om zich aan de geldende regels van de KNVB te houden en geen alcoholische dranken langs de velden mee te nemen tijdens de wedstrijd.