Zaterdag 25 juni was het dan eindelijk weer zo ver. Het bedrijventoernooi van S.V. ‘t Harde stond, na een afwezigheid van twee jaar door Corona, weer op het programma. Het sportpark was door de vele vrijwilligers in gereedheid gebracht. Iets voor de klok van negen uur druppelden de eerste teams binnen op Sportpark Schenk. Nadat alle teams een plek op het terras hadden gevonden werd iedereen welkom geheten onder het genot van koffie met iets lekkers. De spelregels werden nogmaals toegelicht waarna de 22 deelnemende teams zich konden gaan omkleden. Het toernooi startte om 10:00 en verliep de gehele dag vlekkeloos onder leiding van het wedstrijdsecretariaat en de vele aanwezige scheidsrechters. Nadat in de ochtend de poulefase werd afgerond werden in de middag de finales gespeeld. Bestratingsbedrijf Van Gelder/ Fijn uit Wezep ging dit jaar met de winst aan de haal na een zinderde beslissende penaltyreeks tegen Quin’s Groente en Fruit. De derde plaats werd opgeëist door toernooi debutant SB Foodcorner. Nadat de bekers en de traditionele badjassen werden uitgereikt werd op het terras een gezellig feest gevierd onder het genot van de nodige versnaperingen onder uitermate lekkere weersomstandigheden. Halverwege de middag pakte Supportersvereniging Groen-Wit uit met een spetterend Rad van Fortuin.

Hierbij willen wij de deelnemers hartelijk bedanken voor hun deelname aan het bedrijventoernooi van afgelopen zaterdag 2 juni. Speciale dank gaat uit naar alle vrijwilligers. Mede door hun bijdrage kunnen we terugkijken op een mooie dag.

Foto’s van het bedrijventoernooi gemaakt door fotograaf Paul Berkhout zijn te vinden op onze facebook pagina. Klik daarvoor HIER. Meer informatie over het S.V. ’t Harde Bedrijventoernooi voor 2023 kunt u vinden op onze website.

Inschrijven voor het S.V. ‘t Harde Bedrijventoernooi 2023 kan d.m.v. de onderstaande button: