De laatste competitiewedstrijd tegen Dieze West ging ruim verloren met 7-1. Over deze wedstrijd kan lang worden nagepraat, de leermomenten worden zeker meegenomen door de technische staf, maar Dieze West was deze wedstrijd en dit seizoen een klasse apart in de 4e klasse D.

Zeker op hun eigen harde kunstgrasveld kunnen zij uit de voeten met hun technisch onderlegde voetbalspel. Dit was ook afgelopen zaterdag het geval. Luuk Struik weet de enige treffer van S.V. ‘t Harde te maken en de overige doelpunten van Dieze West waren prachtig uitgespeelde aanvallen, waarbij het laatste doelpunt een absolute beauty was.

Dieze West van harte met het kampioenschap en S V. ‘t Harde kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie. Deze begint zaterdag 11 juni met een uitwedstrijd tegen BAS in Biddinghuizen. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur. De winnaar van deze wedstrijd mag zich gaan opmaken voor een uitwedstrijd naar Terborg op dinsdagavond 14 juni. De winnaar van deze wedstrijd mag zich opmaken voor de finale op 18 juni.

Iedereen die S.V. ‘t Harde een warm hart toedraagt willen wij dan ook oproepen om zaterdag 11 juni naar Biddinghuizen af te reizen en S.V. ’t Harde aan een overwinning te helpen.