Het seizoen 2021/2022 nadert het einde, hopelijk met een mooi toetje voor het 1e elftal! Bij deze wat informatie omtrent het einde van dit seizoen en de start van het volgende.

Huidige seizoen:

Er zijn nog teams die een competitiewedstrijd moeten spelen. Verder zijn er op 11 en 18 juni voor veel (jeugd)teams toernooien. Deze toernooien worden gespeeld met de huidige teams. De trainingen lopen door tot eind juni. Op 9 juli zal het seizoen, op een leuke manier, worden afgesloten door middel van de familiedag.

Nieuwe seizoen:

Aankomende weken zullen er (door de weeks) oefenwedstrijdjes gespeeld worden met de nieuwe standaardteams (jo11-1 t/m jo19-1). Voor deze wedstrijdjes tegen DSV, VSCO en OWIOS word je uitgenodigd door de trainer/leider van het betreffende team.

Indelingen:

De trainers en de TC hebben inmiddels een voorlopige indeling gemaakt. De definitieve indeling komt in de week van 20 juni op de site.

Start seizoen 22/23:

De trainingen starten in de week van 15 augustus. Er volgt (net voor de zomervakantie) nog een schema met daarop de exacte gegevens per team.