Met trots kan de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde meedelen dat Kapper Martin Herenkappers uit Elburg bordsponsor is geworden bij S.V. ‘t Harde. Martin Leusink zette afgelopen vrijdag 27 mei zijn handtekening op de sponsorovereenkomst. Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedanken Kapper Martin dan ook zeer hartelijk voor deze mooie nieuwe sponsoruiting. Als dank en blijk van waardering heeft Rico Leusink namens bestuur en sponsorcommissie van S.V. ’t Harde een fraai boeket bloemen aangeboden. Tevens werd op Sportpark Schenk het nieuwe reclamebord direct officieel in gebruik genomen.

KAPSALON MARTIN LEUSINK, DE BARBIER VAN ELBURG

Kapsalon Martin Leusink is dé herenkapper in Elburg. Al meer dan 17 jaar is kapper Martin Leusink een begrip in Elburg. Hij staat vooral bekend om de persoonlijke aandacht, de gezellige en informele sfeer en het advies wat veel klanten waarderen. Hier kom je voor een heerlijke bak koffie en voor een goed gesprek. En vooral voor het uitoefenen van zijn ambacht: het verzorgen van jouw haar. Wil jij een ouderwetse knipbeurt of een compleet nieuwe look? Wij adviseren je graag welke look het best bij je past!

KAPSALON MARTIN LEUSINK, AL MEER DAN 17 JAAR EEN BEGRIP IN ELBURG

In de sfeervolle vestingstad Elburg verzorgt kapper Martin Leusink al meer dan 17 jaar haar en baard van mannen. Het is een kapperszaak met een persoonlijke sfeer. Hier is kwaliteit en aandacht voor jou het belangrijkste. Na een knip en/of scheerbeurt ga jij met een verzorgd kapsel en hernieuwd zelfvertrouwen de haarsalon uit.

MEER DAN EEN KAPPERSZAAK

In die 15 jaar is zijn kapperszaak uitgegroeid tot dé sociale ontmoetingsplek voor mannen uit heel Elburg en omstreken. Waar in deze moderne tijd alles snel lijkt te gaan, wordt hier tijd genomen voor elkaar. Er is tijd voor een praatje voor echte mannen onder elkaar. Mannen lachen en delen lief en leed. Dat gebeurt altijd met aandacht, respect en interesse voor elkaar. De herensalon van Martin is een vertrouwde plek in Elburg. Hier kom je voor een heerlijke bak koffie of voor een goed gesprek. Maar vooral voor het uitoefenen van zijn ambacht: het verzorgen van jouw haar.

JUFFERENSTRAAT 7
8081 CP ELBURG
0525 – 68 11 04
www.kapperelburg.nl