Met trots kan de sponsorcommissie meedelen dat Autobedrijf Lokhorst-Zoet uit Elburg en Autowas Elburg bordsponsor zijn geworden bij S.V. ’t Harde. Mevrouw Ruth Lokhorst, eigenaresse van beide bedrijven zette hiervoor zaterdag 28 mei 2022 haar handtekening op de sponsorovereenkomst. De sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedankt Ruth Lokhorst dan ook zeer hartelijk voor deze mooie nieuwe sponsoring. Als dank en blijk van waardering heeft Rico Leusink namens het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde een fraai boeket bloemen aangeboden. Tevens werden op Sportpark Schenk de nieuwe reclameborden officieel in gebruik genomen.

Autobedrijf Lokhorst – Zoet is al jaren het adres voor automobilisten in de regio. Een familiebedrijf dat sinds 1933 is gevestigd aan de rand van Elburg. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf, dit betekent dat wij reparaties en onderhoud uitvoeren aan alle merken. Zowel personenauto’s, bestelwagens en leaseauto’s kunnen bij ons terecht voor een APK, onderhoudsbeurt, bandenwissel, aircoservice en meer. Ook voor een mooie, jonge occasion bent u bij ons op de juiste plek. Wij hebben altijd een ruim aanbod aan occasions staan van de allerhoogste kwaliteit.

Autobedrijf Lokhorst – Zoet is een BOVAG-gecertificeerd en universeel autobedrijf. Dit betekent dat wij niet merkgebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type dan ook. Wij zijn een laagdrempelig bedrijf en hebben een prima relatie met onze klanten. Met ons team proberen we met iedereen een persoonlijke band te onderhouden. We kennen onze klanten en zij kennen ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Voor ons is elke werkdag weer een uitdaging om het nog beter te doen.

Wij geven graag advies en denken met u mee over de voor u meest geschikte auto. Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs voor een proefrit of een kop koffie!

Autobedrijf Lokhorst-Zoet
Zuiderzeestraatweg Oost 17
8081 LA Elburg
0525-681438
www.lokhorstzoet.nl

Autowas Elburg heeft alles wat u nodig heeft om uw auto optisch in perfecte staat te houden op één plek. Maak kennis met Autowas Elburg, het meest moderne wascentrum van Elburg en omstreken. Wij bieden u alles wat u nodig heeft om uw auto optisch in topconditie te houden. Of u dit nu zelf wil doen in een van onze wasboxen of liever laat doen in de wasstraat of zelfs uw auto professioneel gepoetst wil hebben.. Bij ons is het allemaal mogelijk!

Na de overname in Juni 2015 door Gert en Ruth Lokhorst is er veel veranderd. Zeker na de grondige verbouwing/uitbreiding in de zomer van 2018. Zo is er een volledige nieuwe wasstraat gebouwd. Deze mag absoluut beschouwd worden als de modernste in de omgeving. De vorige bestaande wasstraat wordt voornamelijk ingezet om tijdens de piekuren de wachttijden aanzienlijk te verkorten. Daarnaast is het aantal wasboxen uitgebreid van vier naar zeven stuks, is er een muntautomaat geplaatst plus het aantal stofzuigers is uitgebreid.

Autowas Elburg
Westerlengte 15
8081 PZ Elburg
0525-681438
www.autowaselburg.nl