Weergaven navigatie

Vandaag

Bedrijventoernooi

't Harde, Sportpark Schenk Bovenweg 8, 't Harde, Gelderland

– Kantine op Sportpark Schenk geopend vanaf 08:45 uur – Teams aanwezig uiterlijk om 09:00 uur – Ontvangst met opening om 09:15 uur – Aanvang van de eerste wedstrijden om 10:00 uur – Pauze om ca. 12:30 uur – Finale om ca. 15:00 uur – Aansluitend informeel samenzijn in de ...

Bedrijventoernooi afterparty

Kokki's café, 't Harde Eperweg 62, 't Harde

Na afloop van het bedrijventoernooi zal er bij sponsor Kokki’s Café een afterparty worden gehouden. Vanaf 20:00 zal er een Hollandse Avond worden georganiseerd.

Kantine gesloten

't Harde, Sportpark Schenk Bovenweg 8, 't Harde, Gelderland

Alle activiteiten zoals beachvoetvolley en Kokki's viert de Zomer worden gehouden op het terrein van de schaatsbaan.

Kokki’s viert de zomer

Schaatsbaan 't Harde Eperweg 17, 't Harde

Voor meer info: https://www.kokkiscafe.nl/

Bingo

't Harde, Sportpark Schenk Bovenweg 8, 't Harde, Gelderland

Elke derde vrijdag van de maand organiseert de supportersvereniging Groen-Wit" weer een bingoavond in het clubhuis van de plaatselijke voetbalvereniging S.V. 't Harde."

S.V. ‘t Harde – vv Hulshorst (oef)

't Harde, Sportpark Schenk Bovenweg 8, 't Harde, Gelderland

Wedstrijd is een oefenwedstrijd met een mix van 1e en 2e elftalspelers van beide verenigingen. Duur is 2 x 1 uur (of 4 x 30min) voetballen.

Bingo