Zaterdag 22 juni was het moment weer daar. Het SB Foodcorner Bedrijventoernooi van S.V. ‘t Harde stond op het programma. Het sportpark was door de vele vrijwilligers in gereedheid gebracht. Rond half tien druppelden de eerste teams binnen op Sportpark Schenk. Nadat alle teams een plek op het terras hadden gevonden werd iedereen welkom geheten onder het genot van koffie met een heerlijke boterkoek van Bakkerij Grootkarzijn. De spelregels werden nogmaals toegelicht waarna de 24 deelnemende teams zich konden gaan omkleden. Het toernooi startte om 11:00 en verliep de gehele dag vlekkeloos onder leiding van het wedstrijdsecretariaat en de vele aanwezige scheidsrechters. Nadat in de ochtend de poulefase werd afgerond werden in de middag de finales gespeeld. Kattenberg Verhuizingen ging dit jaar met de winst aan de haal. De tweede en derde plaats werden opgeëist door resp. VDB Schildersbedrijf en Paauwe Transport. Nadat de bekers en de traditionele badjassen werden uitgedeeld werd er op het terras een fantastisch gezellig feest gevierd. Uiteraard onder het genot van de nodige versnaperingen bij de geweldig lekkere weersomstandigheden.

Hierbij willen wij nogmaals alle deelnemers hartelijk bedanken voor hun deelname aan het SB Foodcorner bedrijventoernooi van afgelopen zaterdag 22 juni. Speciale dank gaat uit naar alle vrijwilligers. Mede door hun bijdrage kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Belangstellenden voor het S.V. ’t Harde- SB Foodcorner Bedrijventoernooi van 2025 kunnen zich nu al inschrijven! De exacte datum zal later bekend worden gemaakt. Meer informatie een aanmelden kan via onze www.svtharde.nl/bedrijventoernooi