Het is bijna zo ver! Aankomende zaterdag vind het traditionele bedrijventoernooi van S.V. ‘t Harde plaats. Op Sportpark Schenk nemen 24 teams het tegen elkaar op om de felbegeerde wisselbeker mee naar huis te mogen nemen. Het oergezellige toernooi, met toernooisponsor SB Foodcorner, zal dit jaar voor de 10e keer gehouden worden.

Het belooft een stralende dag te worden met prima weersomstandigheden. Alle 24 teams zijn inmiddels uitvoerig geïnformeerd en zullen het vanaf 11:00 tegen elkaar opnemen op de velden van Sportpark Schenk. Omstreeks 15:00 zal de finale plaatsvinden waarbij de winnaar direct na afloop gehuldigd zal worden en de inmiddels beroemde badjassen kunnen worden aangetrokken!

Alle medewerkers en vrijwilligers verwelkomen u graag om de sporters te komen aanmoedigen en om gezellig na afloop te genieten op het terras van het live optreden van Ricardo Kamp.

Na afloop (19:00uu) is er voor IEDEREEN de gelegenheid om te reserveren (tot 20 juni!) voor het buffet bij Brasserie de Woldberg en/of om de afterparty bij Kokki’s Café te bezoeken.

Wij hopen u zaterdag te mogen begroeten! Tot dan.

• Kantine op Sportpark Schenk geopend vanaf 09:30 uur.
  • Teams aanwezig uiterlijk om 10:00 uur.
  • Ontvangst met koffie en lekkers van Topsponsor Bakkerij Grootkarzijn.
  • Opening en welkomstwoord om 10:15 uur.
  • Aanvang van de eerste wedstrijden om 11:00 uur.
  • Pauze rond ca 12:00-13:00 uur.
  • Overdag buitenverkoop van Broodjes Hamburger en Braadworst door SB Foodcorner.
  • Supervlaai ‘t Harde is aanwezig met ijs (van 13:30 tot 17:00 en alleen bij zomers weer).
  • Springkussen aanwezig!
  • Finale om ca: 15:30 uur met aansluitend prijsuitreiking.
  • Aansluitend informeel samenzijn in de kantine en op het terras onder het genot van een consumptie, een borrelhap van Club- en Toernooihoofdsponsor SB Foodcorner
  • Live optreden van zanger en artiest Ricardo Kamp!!
  • Gedurende de middag ‘Rad van Avontuur’ door Supportersvereniging Groen- Wit met geweldige prijzen!
  • Einde om 19:00.
  • Vanaf 19:30 Inloop Bedrijventoernooi-Buffet bij Brasserie de Woldberg, door teams of andere belangstellende te reserveren (zie advertentie in dit bericht)
  • Afterparty bij Kokki’s Café op ‘t Harde vanaf 20:30 met DJ Fromar en DJ Blemisch