Hierbij maken we de nieuwe indelingen bekend voor de meidenteams. Per team staat er een toelichting bij.

De Mo20 bestaat op dit moment uit 12 speelsters. De trainer en begeleiding is voor aankomend seizoen bekend. Martin en Stefano zullen de Mo20 begeleiden. We zijn nog wel op zoek naar een aantal meiden die dit team komen versterken. Vraag gerust een vriendinnetje mee om het team te versterken. Hieronder de namen van de speelsters:

Veerle Docter
Naomi v d Beek
Marlou Pompert
Esmee Lokhorst
Tara v d Vegte
Britt v Dijk
Iris Prins
Roeby Veldkamp
Kaylee v Verseveld
Ilse Struik
Milana Veldman
Herlijn Rozeboom
Iris Veringa

De Mo15 speelt al jaren met elkaar. Ook volgend seizoen zullen ze weer met elkaar gaan voetballen. De begeleiding voor dit team is ook compleet. Robbert en Henri zullen de trainingen geven en Lucinda zal de taken als leidster op zich nemen. Er zitten nu 15 speelsters in dit team, het team zit dus ‘vol’. hieronder de namen van de speelsters:

Charlotte Bruijnes
Bodil v Egteren
liza-lynn v Geenen
Khyara Hendrickx
Tes v d Reek
Louise Pompert
Lindsey Ringnalda
Liz v d Ridder
Suus Strijkert
Emme-lise Trip
Anne-lynn Veldman
Maud Visch
Amelie Kuilman
Odeth ten Napel
Lise Strijkert

De Mo13 is een nieuw samengesteld team. Er is bewust gekozen om een meidenteam te maken en een aantal speelsters vervroegd over te laten gaan naar de M013 om dit team compleet te maken. Ze gaan 9 tegen 9 spelen, dit is qua afmetingen niet veel groter dan een half veld, ook omdat je met buitenspel speelt. Carla Zwep wil de taken als leidster op zich nemen. Een trainer zoeken we nog voor de meiden. Misschien kunnen een aantal vaders dit wel op zich nemen?!

hieronder de namen van de meiden voor de M013:

Anna Smit
Nikki v d Weide
Jessy-lyn Zwep
Roos v Hamond
Luci Huenestein
Fleur Savelsberg
Suzan Brouwer
Nomi Oosterbos
Chayenne Versluis
Aurelie Ringnalda 
Esmee Sellis

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn naar aanleiding van deze informatie kunnen jullie contact opnemen met Anniek Witman. 

Namens de TC

Anniek Witman en Arnold Visch