Maandag 3 juni vond er weer een algemene ledenvergadering plaats bij S.V. ’t Harde. Dit was de voorjaarsledenvergadering. Volgens goed gebruik werd op deze ledenvergadering de nieuwe begroting voor het komende seizoen vastgesteld. Deze begroting werd goedgekeurd, met daarbij de aantekening dat er een prijsverhoging voor kantineartikelen is meegenomen. De (fris)dranken gaan met € 0,10 omhoog en de koffie wordt € 1,50.

Voor de 9e keer is er een verenigingsplan gepresenteerd. Elke bestuurslid presenteerde de doelstellingen voor zijn commissies voor het komende seizoen. Ook was er een gedrukte exemplaar beschikbaar voor de aanwezig leden. Op de website zal de nieuwe verenigingsplan komen te staan onder map “documenten”.

Theresia van den Hoek maakte haar debuut als bestuursondersteunster op de ledenvergadering. Theresia sluit sinds 2 maanden aan bij het hoofdbestuur en is vooral de rechterhand van de secretaris. Alwin Zieleman is tijdens de ledenvergadering officieel benoemd tot secretaris, hij neemt het stokje van Michiel Vlijm over. Michiel heeft 6 jaar de functie als secretaris vervuld. Van Michiel werd afscheid genomen met een dankwoord voor al zijn werkzaamheden. Michiel gaat niet verloren voor de vereniging. Hij zal binnenkort nieuwe werkzaamheden bij een commissie gaan oppakken.

Inge Bos was al sinds begin januari begonnen als bestuurslid leden. Inge moest nog wel officieel benoemd worden. Dit is tijdens de ledenvergadering definitief vastgesteld.

Als S.V. ’t Harde zijn wij heel blij dat het hoofdbestuur weer compleet is, wij willen vanaf deze plek Inge, Alwin en Theresia veel succes en vooral plezier wensen in de nieuwe functies.

Op 24 februari werd de laatste fase van de nieuwe kleedkamers opgeleverd. Tijdens deze opening zijn Johan Struik en Wim Reurink benoemd tot erelid van S.V. ’t Harde. Dit moest nog officieel geformaliseerd worden tijdens een ledenvergadering. Dit heeft ook tijdens deze voorjaarsledenvergadering plaatsgevonden.

Al met al is er weer veel werk verzet binnen het hoofdbestuur. Teleurstellend is het dan ook dat er maar 25 leden op de ledenvergadering waren. Van deze 25 leden waren er 8 gelieerd aan het hoofdbestuur. Als je het positief bekijkt, dan gaat het goed met de vereniging. Het is meestal druk als er wat aan de hand is. Maar wij hebben het als zeer teleurstellend ervaren en gaan dit ook tijdens de volgende bestuursvergadering evalueren.

Foto is gemaakt door Paul Berkhout, op deze foto krijgt Michiel Vlijm een bos bloemen voor zijn bewezen diensten.