Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat badkamer specialist Molenaar uit Nunspeet Plus-sponsor geworden is van de vereniging.

Op donderdag 17 mei jl. hebben Hilke Vos van Molenaar en sponsorcommissielid Mark Timmers van S.V. ‘t Harde het sponsorcontract ondertekend. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde Molenaar voor deze mooie nieuwe plus-sponsoring. Als dank en blijk van waardering werd aan Hilke Vos een fraai boeket bloemen aangeboden. Tevens werd het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen.

MOLENAAR ‘GENIET VANDAAG VAN DE BADKAMER VAN MORGEN

Bij Molenaar vinden we het belangrijk dat je zo lang mogelijk van je eigen huis kunt genieten. Het is de plek waar jij je thuis voelt, waar je geniet van familie en vrienden om je heen en waar je altijd wilt blijven. Met onze toekomstbestendige badkamers maken we dat mogelijk. Met kwalitatieve producten, zonder hak- en breekwerk en in een mum van tijd plaatsen we een comfortabele badkamer waar je nu en in de toekomst van geniet. Daar word je blij van en daar doen wij het voor.

VEILIG EN COMFORTABEL DOUCHEN
IN DE STIJL DIE BIJ JOU PAST 

Veilig onder de douche stappen, dát is wat je wilt. Bij Molenaar vervangen we in een mum van tijd je oude bad of douche door een comfortabele inloopdouche met lage instap, in de stijl die jij mooi vindt. We nemen al je zorgen uit handen, van (thuis)advies tot razendsnelle plaatsing. Zo wordt de dagelijkse badkamerroutine nog leuker én kun je langer genieten van je fijne thuis.

ONZE OPLOSSINGEN

Welke badkameroplossing past bij jou? Van eenvoudig tot uitgebreid: we hebben voor iedere wens en budget een geschikte aanpassing. Zo vind je altijd een badkamer waar jij je thuis in voelt.

MOLENAAR Draaiing 4
8072 TC Nunspeet info@molenaar.nl www.molenaar.nl