Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Van den Brink Koeltechniek uit Kampen bordsponsor geworden is van de vereniging. Onlangs hebben directeur Jordy Tromp van Van den Brink Koeltechniek sponsorcommissielid Mark Timmers het sponsorcontract ondertekend. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie het bedrijf voor deze nieuwe sponsoring. Tevens werd het nieuwe reclamebord op hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen.

WARM HART VOOR KOELTECHNIEK

Koeltechniek is onze passie. Service en kwaliteit onze drijfveer. En dat al meer dan een decennium lang, sinds André Van den Brink Koeltechniek begon. Wij helpen particulieren en zakelijke klanten met koeltechnische installaties en klimaatinstallaties. Als erkend airco installateur bieden wij altijd passende oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en repareren van airco installaties. Of het nu voor thuisgebruik, groot professioneel of industrieel gebruik is, wij voeren elk project met zorg uit. Wil je weten hoe?
Maak kennis met ons

Wij denken met je mee naar de beste oplossing in jouw situatie. Geen enkel project is hetzelfde, en daar houden wij rekening mee. Tijdens elke fase van het project zijn er korte lijnen en persoonlijke aandacht. Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie tijdens het project. Ook voor onderhoud en reparatie van jouw koelcelvriescelairconditioning of andere koel- & vriesinstallaties denken wij met je mee naar het meeste geschikte onderhoudscontract. Zo kan bijvoorbeeld gekozen worden voor jaarlijks onderhoud, waarbij wij elk jaar samen met je overleggen wanneer wij langs komen om jouw apparatuur weer in orde te maken.

Van den Brink Koeltechniek komt, na een eerste kennismaking waarin de grove lijnen zijn besproken, ter plaatse kijken om een optimaal beeld van jouw situatie te krijgen. De mogelijkheden en beperkingen van jouw wensen worden zo snel helder. Vervolgens werken wij een realistisch en efficiënt plan uit. Van begin tot eind blijven wij bij jouw project betrokken door de engineering, realisatie en plaatsing op ons te nemen.

Van den Brink Koeltechniek B.V.
Carlsonstraat 15
8263 CA Kampen

Bel ons op 038 – 333 27 35. Of stuur een e-mail naar
info@vandenbrinkkoeltechniek.nl www.vandenbrinkkoeltechniek.nl/