De eerste 2 voetbaldagen zitten er inmiddels alweer op bij S.V. ’t Harde. Afgelopen maandag ging dit 3-daagse evenement van start met een stevige warming-up onder leiding van Good Old Kars Schepers. Daarna namen de trainers de 80 deelnemers onderhanden met leuke voetbaloefeningen. Ook was er een freestylster aanwezig. Jasmijn Janssen heeft de jeugd weer de nodige voetbal skills bijgebracht.

Op de dinsdag was het stralend weer en gingen de 80 deelnemers weer lekker van start met leuke voetbaloefeningen. Tussen de middag stond er een lunch voor iedereen klaar in de kantine en draaide de supportersvereniging met het rad van fortuin. Er waren weer mooie prijzen te winnen. ’s Middags was er een voetbal 6-kamp, waar de deelnemers weer voor de medailles streden.

Normaliter is de 3e voetbaldag op woensdag, maar de traditionele G-dag staat altijd op het programma op de 1e woensdag van de maand mei. Dus de 3e voetbaldag is nu op donderdag. De donderdagochtend wordt weer pittig met een stevige Bootcamp van onze sponsor Bootcamp Oldebroek. Na de lunch is er een penaltybokaal en worden de voetbaldagen traditioneel afgesloten met een toernooi, waar weer mooie bekers te winnen zijn.

Komt allen kijken op woensdag naar de G-voetbaldag  en donderdag naar de afsluitende dag van de voetbal 3-daagse.

Het is fantastisch dat dit evenement elk voor- en najaar georganiseerd wordt door S.V. ’t Harde. De voetbaldagen worden onder leiding van trainer Arie Paauwe met zijn team van trainers en trainsters telkens een succes, dit met medewerking van de vrijwilligers die de lunch en overige zaken regelen, zodat deze dagen altijd vlekkeloos verlopen.

De foto’s zijn gemaakt door Ton Vermeulen.