Nadat enige tijd geleden de grootste club uit Rotterdam haar sponsorbord aan het hoofdveld op Sportpark Schenk heeft vernieuwd, was dit mede een mooie aanleiding voor de Ajax Supporters van S.V. ‘t Harde om ook de plaatselijk groen-witten te gaan ondersteunen door middel van een fraai sponsorbord. Na uitvoerig overleg is het ontwerp uitgewerkt tot een opvallende bestickering in Ajax clubkleuren. Het bord is inmiddels geplaatst en daarom was een groep ajacieden zaterdagochtend 6 april aanwezig voor de officiële overhandiging en presentatie van het nieuwe bord.

Hierbij gaat namens het bestuur en de sponsorcommissie de dank uit naar deze fraaie nieuwe sponsoring. Als dank en blijk van waardering werd aan de Ajax Supporters op zaterdag 6 april een smakelijke attentie aangeboden

Niet alle personen van de groep Ajax Supporters waren in de gelegenheid om bij het maken van de foto aanwezig te zijn.