Vanaf seizoen 2023-2024 is er vanuit S.V. ’t Harde een zaalvoetbalteam actief in de zaalcompetitie. Ons team, dat onder leiding staat van leiders Lammert Wittingen en Henri Strijkert, is ingedeeld in de derde klasse waarin het diverse teams uit Nunspeet, Genemuiden, Zwolle, Wezep, Hasselt, Kampen en Oosterwolde treft. De thuiswedstrijden worden gespeeld op maandagavond om 21.15 uur in het MFC Aperloo.

Na een oefenwedstrijd tegen STB Wezep 2 (10-2 winst), werd de eerste bekerwedstrijd tegen Emst 1 ook winnend afgesloten (6-0). Vervolgens werden de eerste competitiewedstrijden tegen AZVN 1 (6-8 winst) en SVI 1 (8-2 winst) ook succesvol afgesloten. Afgelopen maandag werd de eerste nederlaag van het seizoen geleden tegen FC Foppen 3 (2-6).

Mode- en Sporthuis Ten Cate en Contour Fysiotherapie hebben ons onder andere voorzien van prachtige tenues. Hiervoor hebben wij ze afgelopen maandag namens het team en begeleiding hartelijk bedankt. Uiteraard is hierbij ook een teamfoto gemaakt met de sponsoren.

Aanstaande maandag 2 oktober 2023 zal het bekeravontuur vervolgd worden met een thuiswedstrijd tegen SV Putten 8. Ook deze wedstrijd zal om 21.15 uur in het MFC Aperloo gespeeld worden.

(Foto’s door Paul van Berkhout).

Klik hier voor alle foto’s