Enige tijd geleden heeft S.V. ‘t Harde gepubliceerd dat op woensdag 13 september een sponsoravond gaat plaatsvinden. Alle sponsoren hebben hiervoor een uitnodiging gehad. Inmiddels heeft de sponsorcommissie een groot aantal aanmeldingen mogen ontvangen.

Hierbij wil S.V. ‘t Harde haar sponsoren er aan herinneren om uw bedrijf, in het geval u dat nog niet gedaan heeft, aan te melden voor deze veelbelovende avond op woensdag 13 september. Aanmelden kan via de button verder in dit bericht.

Deze avond zal er een volledig verzorgd “Openlucht SPORTCAFÉ” op het programma staan. Een inspirerende talkshow met de bekende voetbalpersoonlijkheden ‘Mister Vitesse’ Theo Janssen en “Rots in de branding van PEC Zwolle’ Bram van Polen. De presentatie zal in handen zijn van de gerenommeerde presentator/schrijver Eddy van der Ley. Hiermee is een avond vol verbaal entertainment, scherpe discussie, inspiratie en interactie gewaarborgd. 

Sponsoren van S.V. ‘t Harde kunnen zich aanmelden voor dit evenement via onderstaande button:

Aanmelden kan in principe per sponsor/bedrijf voor één of twee personen. Indien u graag met meer personen wilt komen kunt u bij het aanmelden deze optie kiezen waarna wij contact met u zullen opnemen.

Uiteraard zijn er, voor sponsoren, aan de deelname geen kosten verbonden. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt dus helaas vol=vol! Bij vragen of voor meer informatie zijn wij bereikbaar middels 
deze link.

Programma woensdag 13 september:

19:15 uur: Kantine geopend

19:30 uur: Inloop met koffie of thee met iets lekkers van Top sponsor Bakkerij Grootkarzijn

20:00 uur: Welkom en nieuwswaardigheden door de voorzitter.

20:10 uur: Toelichting opzet avond door sponsorcommissie

20:15 uur: Verplaatsing naar tribune bij hoofdveld

20:30 uur: Eerste helft Sportcafé

21:15 uur: Pauze in kantine terras

21:45 uur: Tweede helft Sportcafé

22:30 uur: ‘Derde helft’ Drankje & Hapje van Co sponsor Slagerij van Guilik

Wij hopen al onze sponsoren te mogen begroeten op woensdag 13 september op Sportpark Schenk. Aanmelden voor het evenement is noodzakelijk! Sponsoren die zich reeds hebben aangemeld kunnen dit bericht negeren.