Na een periode van samenwerking in volle tevredenheid heeft S.V. ’t Harde de overeenkomst met haar kledingleverancier Deventrade en dealer Mode- en Sporthuis ten Cate verlengd met een nieuwe contractperiode van 3 jaar. Als sinds medio 2015 kleedt S.V. ’t Harde al haar teams en vrijwilligers met het bekende sportmerk Hummel. Hummel is naast Stanno, Derbystar, Select en Reece Australia één van de bekende merken van het bedrijf Deventrade uit Deventer.  De kleding uit de Hummel collectie zal gedurende deze periode wederom worden geleverd door Mode en Sporthuis Ten Cate uit ‘t Harde. De sponsorcommissie en het bestuur van S.V. ’t Harde zijn zeer verheugd met deze voortzetting en kijken daarom uit naar de nieuwe 3-jarige periode van samenwerking. Afgelopen dinsdagavond zijn voor deze samenwerking de nodige contracten getekend door Marianne Wittingen- ten Cate namens Mode- en Sporthuis Ten Cate, Jasper Groeneveld namens Deventrade, Michiel Vlijm namens het bestuur van S.V. ’t Harde en door Mark Timmers namens de sponsorcommissie. Het ondertekenen van de overeenkomsten werd gecombineerd met een bezoek aan indrukwekkende de showroom van Deventrade in Deventer.

Naast het feit dat Mode-en Sporthuis Ten Cate alle Hummel aan S.V. ’t Harde levert, beschikt de kledingzaak ook over een ruime collectie in haar winkel aan de Eperweg. Wil jij dus graag trainen in de nieuwste Hummel outfit? Breng dan een bezoek aan Mode- en Sporthuis Ten Cate.

In aanvulling hierop gaan S.V. ’t Harde en Mode- en Sporthuis Ten Cate de Hummel collectie ook online aanbieden. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de S.V. ‘t Harde-Hummel webshop welke binnenkort zal verschijnen op www.svtharde.nl. In deze online winkel kun je jouw gewenste Hummel items bestellen waarna deze vervolgens binnen enkele dagen bij Mode- en Sporthuis Ten Cate kunnen worden opgehaald. Ook thuis afleveren behoort tot de mogelijkheden. De aankopen die je in de ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor S.V. ‘t Harde. Iedere bestelling draagt bij aan de bonus die S.V. ‘t Harde ontvangt. Zo maak je met een aankoop in de ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar doe je ook iets goeds voor je club! Op het moment dat deze webshop online gaat zullen wij dat zeker melden op onze website en socials.

Een korte impressie van Deventrade te Deventer: