Al een aantal jaren is het voor de kantinecommissie steeds moeilijker om vrijwilligers te krijgen voor de keuken. Het kwam dan ook steeds vaker voor dat we genoodzaakt waren om de keuken te sluiten. De kantinecommissie is gaan nadenken over oplossingen. Al snel kwam het idee naar boven om te zoeken naar een externe uitbater. Er is contact gezocht met SB food en na een aantal gesprekken heeft SB food aangegeven dit te willen gaan doen. In de najaars-ledenvergadering zijn de leden van S.V. ’t Harde ook akkoord gegaan met dit voorstel.

Bestuur en kantinecommissie zijn dan ook blij te vermelden dat SB food m.i.v. 1 januari 2023 uitbater wordt van onze keuken. Op deze manier zijn de leden voorzien van hoogwaardige snacks en patat en kunnen wij onze vrijwilligers ontlasten en inzetten op andere plekken waar die nodig zijn.

Op 19 december j.l. hebben Stefan Brink (SB food) en kantinebeheerder Wilco Palm het contract ondertekend. Wij wensen SB food veel succes en kijken uit naar een mooie samenwerking.