Het bestuur en de TC zijn verheugd te kunnen vermelden dat René van ’t Goor ook na dit seizoen hoofdtrainer van de S.V. ’t Harde zal blijven. René nam het stokje in 2021 over van Egbert Kragt en gaat dus op voor zijn 3e seizoen bij de S.V.  Bestuur en TC zijn blij met de sportieve ontwikkeling van het jonge team en van de individuele spelers.  Het 1e team gaat als nummer 2 de winterstop in, op slechts 2 punten achterstand op Apeldoornse Boys. Dat houdt in dat er nog veel is om voor te voetballen, want uiteindelijk blijft de doelstelling “Zo snel mogelijk terugkeren naar de 3e klasse”.

We zien als TC/bestuur dat het team ook echt stappen maakt. Moeilijke wedstrijden worden gewonnen en ook tegen de op papier mindere ploegen laat het team tot op heden geen steken vallen. Wedstrijden uit tegen WZC en thuis, onder zware omstandigheden, winnen van concurrent SEH geeft de burger moed. Wat opvalt is dat het verdedigend steeds beter staat. In vijf van de laatste acht wedstrijden hield doelman Van der Groef zijn doel schoon en dat is een goede basis om wedstrijden te winnen. De jonge verdediging, onder leiding van captain Sam van Norel, staat als een huis! Verder is het mooi om te zien dat jonge jongens als Stan Timmers en Rick Zanting zich in het team hebben gespeeld….. Kortom: meer dan genoeg aanknopingspunten om de samenwerking met René en zijn staf voort te zetten.

René van ’t Goor zelf over het verlengen van zijn contract;

“Ik ben blij dat ik een derde contractjaar in kan gaan bij ons 1e elftal. Als ‘jongen van de club’ is het trainen van het 1e elftal toch het hoogst haalbare en daarom geweldig dat je het vertrouwen van de spelers, staf, bestuur en technische commissie krijgt om te mogen verlengen.

We zijn op dit moment nog een team in ontwikkeling en het is mooi om daar aan te kunnen en mogen bijdragen. We draaien goed mee in de top van de 4e klasse en er is dus nog veel te winnen  in het restant van dit seizoen. We zijn met z’n allen bereid om hard voor elkaar te werken om goede resultaten te behalen.

We hebben, samen met bestuur en TC, mooie stappen gemaakt. De faciliteiten, die uitgebreid zijn met een camera- en speler volgsysteem, zijn goed en worden steeds beter. We gaan er de komende anderhalf jaar alles aan doen om beter te blijven worden en zodoende onze dromen werkelijkheid te gaan maken”.

We wensen René met zijn staf en spelers veel succes en plezier toe!

Namens bestuur en TC
Edwin van Egteren