Woensdagavond 9 november jl. heeft voorafgaand aan de teamtraining van S.V. ’t Harde vrouwen30+ de overhandiging plaats gevonden van hagelnieuwe wedstrijdtenue ’s gesponsord door Groothuis Multidiensten uit ’t Harde en kledingzaak MOON uit Epe. Voor de overhandiging en ondertekening van de sponsorovereenkomst waren Lammert Groothuis van Groothuis Multidiensten en Simone Groothuis namens kledingzaak MOON naar Sportpark Schenk gekomen. Lammert is als huidig en oud-speler geen onbekende binnen de verenging. Samen met zijn dochter Simone, eigenaresse van MOON vormt hij nu deze mooie sponsor-combinatie. Uit handen van beide sponsoren kreeg het recent opgerichte team de nieuwe tenues aangeboden. Uiteraard zijn wij als vereniging erg blij met deze kledingsponsoring en werd aan Lammert en Simone een mooi boeket bloemen aangeboden namens het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde. Daarnaast overhandigde de leiding van het team de sponsoren ook een smakelijk geschenk. Het bestuur, de sponsorcommissie en S.V. ’t Harde VR30+ bedanken de nieuwe sponsoren voor deze mooie geste.

Groothuis Multidiensten

Singel 36

8084 BE ‘t Harde.

Telefoon 06-18531273

MOON- EPE STORE

MOON  is een kledingzaak aan de Sternpassage 15 in Epe, en wordt gerund door mij: Simone en ben 28 jaar oud. Ik werk sinds ik klaar ben met mijn opleiding ‘Fashion Management’, in de mode. Een aantal jaar geleden ben ik voor een grote keten gaan werken en heb daar ontzettend veel geleerd. Kleding, schoenen en accessoires dat is echt mijn passie en hobby. En hoe leuk is het om van je hobby je werk te maken: In mei 2018 liep ik uit het werk naar mijn auto en zag ik dit mooie pand te huur staan. Toen ging het balletje rollen. Ik had altijd al de wens om voor mezelf te beginnen en dit is een mooie winkel op de juiste locatie. De winkel heb ik zo eigen gemaakt, dat iedereen er (hopelijk) ook blij van wordt. De inkoop doe ik uiteraard ook helemaal zelf. Met veel liefde en plezier zoek ik de leukste, trendy & betaalbare items uit. Bijna elke week is er een wisselende collectie kleding, schoenen & de mooiste accessoires. Wij verkopen onder andere merken zoals: – My-Jewellery (shop in shop), – NIKKIE x KATE MOSS, – Pinned by K, – Refined Department, – DWRS label

www.moon-epe.nl