Met trots kunnen het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde meedelen dat Smink Infra uit Nijkerk plussponsor is geworden bij de vereniging. Op zaterdagmiddag 3 september heeft Smink directeur Arnold Visch het sponsorbord aan het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen. Het bord is een onderdeel van diverse reclame-uitingen binnen de plussponsoring. Eerder dit jaar konden wij al melden dat Smink Infra, als specialist op het gebied van grond-, water- en wegenbouw zich voor de komende 3 jaar aan het “S.V. ’t Harde Smink Infra Beach Voetvolley Toernooi” heeft verbonden. Het zeer succesvol verlopen toernooi vond afgelopen juni-juli plaats op de door Smink Infra keurig verzorgde zand ondergrond. Komende zomer zal het worden georganiseerd van 27 juni 2023 tot en met 1 juli 2023.

Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde Arnold Visch dan ook nogmaals zeer hartelijk voor deze verbintenis en voor de nieuwe plussponsoring.

Smink Infra is een slagvaardig familiebedrijf vol met passie en zijn al meer dan 65 jaar een betrouwbare partner voor opdrachtgevers in de publieke en de private sector. Waarbij er oog is voor het creëren van duurzame kwaliteit bij de realisatie van infrastructurele werken in de regio! Dat doen zij met vakkundige specialisten die vooruit durven kijken, die samenwerken met hun omgeving en die praktische oplossingen bieden.

Al meer dan 65 jaar een betrouwbare partner voor opdrachtgevers in de publieke en de private sector

www.smink-infra.nl