Uitermate blij is de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde met het feit dat Neston Betonconservering B.V. haar stersponsoring heeft verlengd voor de komende 3 seizoenen. Neston Betonconservering B.V. heeft zich 3 jaar geleden als Stersponsor aan S.V. ’t Harde verbonden waarbij de sponsor zichtbaar zal zijn middels diverse sponsoruitingen zoals onder andere bijvoorbeeld een mooi reclamebord aan het hoofdveld en een advertentie in de jaarlijkse presentatiegids. Ook bij de recentelijke verbouwing van de kleedkamers op Sportpark Schenk heeft Neston wederom de nodige werkzaamheden verricht. Hieruit blijkt weer hoe een goede wisselwerking tussen vereniging en sponsor zijn vruchten kan afwerpen voor beide partijen.

Het bestuur en sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedanken hierbij Thomas Koers van Neston zeer hartelijk voor deze mooie verlenging. Op Sportpark Schenk waren afgelopen zaterdag namens Neston Thomas en Patrick aanwezig om de verlengde sponsorovereenkomst te ondertekenen.

Neston is specialist in totaal betononderhoud


Neston Betonconservering is een KOMO BRL3201 gecertificeerd betonrenovatiebedrijf welk landelijk projecten uitvoert. ​Met een vast team aan vakbekwame en geschoolde medewerkers en partners beheersen wij alle benodigde disciplines om projecten van A tot Z uit te voeren. Wij realiseren onze projecten met behulp van de meest ervaren professionals, beste materialen en innovatieve technieken. Ons team van gediplomeerde betonreparateurs zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit en de klanttevredenheid wordt gewaarborgd. ​Wij zijn trots op ons vermogen om hoogwaardige oplossingen te identificeren aan de hand van de behoeften van onze opdrachtgevers en kijken ernaar uit om dezelfde waarde aan uw opdracht te bieden. Met ons ervaren team van gediplomeerde professionals, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en door toepassing van innovatieve technieken worden onze projecten gerealiseerd. Wij zijn trots op ons team van medewerkers die zich dagelijks inzetten om oplossingen te identificeren aan de behoeften van onze opdrachtgevers. De flexibiliteit die wij hierin bieden is het directe gevolg van de gedrevenheid en bereidheid waarover ons team beschikt. Dat wij onze diensten ook concurrerend kunnen aanbieden is het gevolg van onze jarenlange ervaring, langdurige en bewezen samenwerking met diverse partners en het blijven ontwikkelen. Ons team van gediplomeerde betonreparateurs zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit en de klanttevredenheid wordt gewaarborgd.  

Neston

De Buiging 2

8072 TA Nunspeet

Tel: 0341-268663

info@neston.nl

www.neston.nl