Donderdag 25 augustus aanstaande begint het kaartseizoen 2022-2023 van de Klaverjasklub “S.V. ‘t Harde”. Ingaande die datum wordt er elke donderdagavond tot en met 15 juni 2023 door de leden van die klaverjasklub geklaverjast in de gezellige kantine van de sportvereniging ’t Harde op sportpark “Schenk”, aan de Bovenweg 8 in ‘t Harde.

Elke donderdagavond, dit seizoen behalve in de “Koningsdsdagweek” en de “Hemelvaartsdagweek” (dan wordt er een alternatieve avond gezocht!), wordt er geklaverjast om de “weekprijzen”. Er is minimaal 1 prijs per 4 deelnemers. Ook is er, bijzonder omstandigheden daargelaten, weer een normale seizoenskompetitie, die zal bestaan uit 7 zeswekelijkse periodes, waarvoor telkens de 4 beste weekresultaten meetellen. Dit gaat dan om de zogenaamde “periodeprijzen”, waarvan er 10 per periode zijn. Aan het eind van het seizoen wordt de seizoensranglijst opgemaakt, waarvoor de 5 beste perioderesultaten meetellen. De “Top-3” van het seizoen wordt dan tijdens de afsluitende “feestavond” op 15 juni 2023 met een prijs “in het zonnetje gezet”.

Op elke speelavond worden er 3 rondes gespeeld volgens het zogenaamde “Amsterdamse” systeem, er wordt direkt troef gemaakt door degene die aan de voorhand zit. Voor elk van de 3 rondes wordt opnieuw geloot voor de tafelindeling.

Nieuwe leden zijn op elke speelavond van harte welkom in de kantine aan de Bovenweg 8 in ‘t Harde, waar telkens getracht zal worden om om 19.45 uur met het kaarten te beginnen.

De seizoenskontributie bedraagt ook dit seizoen het symbolische bedrag van € 1,50 per persoon, terwijl per speel-avond dit seizoen € 4,- per deelnemer moet worden ingelegd.

Het bestuur hoopt dat het seizoen 2022-2023 weer erg sukses-vol wordt en verwacht elke speelavond veel (nieuwe) leden aan de inschrijftafel te mogen begroeten in de gezellige kantine aan de Bovenweg 8 in ‘t Harde.

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij: Peter van der Burg, tel. 06 11300750 of Gert Drost, tel. 038 8506316.