Het seizoen 21/22 is ten einde, de vakantie is begonnen. Hieronder staat het startschema voor het seizoen 22/23. In het schema staan de trainers en leiders van elk team. Ook staan de trainingstijden en startmomenten (1e training) vermeld. Deze startmomenten zijn onder voorbehoud. Mocht er iets veranderen, hoort u dat van de betreffende leider/trainer.

Opmerkingen:

· We zijn blij dat we voor elk team weer trainers hebben. Helaas zoeken we nog wat leiders. Mocht er beroep op u gedaan wordt, kijk dan of u kunt helpen. Zonder leiders is er geen voetbal.

· Ook zijn er teams die regelmatig een grensrechter nodig hebben. Vaak horen we van ouders dat ze best een keer zouden willen vlaggen maar dat ze niet weten hoe dat moet. Op 23 augustus (19:15 uur) is er een avond waar we de beginselen van het vlaggen bij gaan brengen. Dus schroom niet, kom deze avond! Op deze manier ondersteun je de begeleiding van het team van uw kind!

Voor trainers/leiders/Tc-leden:

· Op vrijdag 2 september houden we een gezamenlijke Kick-off. Het zou fijn zijn dat iedereen daarbij aanwezig is. Mocht je NIET kunnen, laat het mij dan even weten. De avond begint om 19:30 uur en zal hooguit 1,5 uur duren. Deze avond tekenen de trainers (behalve selectie) ook hun contract….

Voor nu wens ik iedereen een fijne, sportieve vakantie toe!

Groet,
Edwin van Egteren

Hoofd TC S.V. ‘t Harde