De slotdag van het seizoen zit er op! Het was een geslaagde middag.

Het begon met toernooien. De jonge jeugd, junioren, senioren en G-teams waren hier vertegenwoordigd. Ondanks de hitte op het veld werd er fanatiek gespeeld. Ook kon er een partij bubble voetbal gedaan worden. Dit was vooral leuk voor de lachspieren. 

Op het terras, heerlijk in de zon, kon je genieten van de verse stroopwafels, poffertjes en heerlijk ijs. De kinderen vermaakten zich op het springkussen en de stormbaan, terwijl de muziek zorgde voor nog meer sfeer. Je kon je laten schminken, hair-extensions zetten en enveloppen trekken in de loterij. De  loterij werd mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren*, waarvoor dank!

Tot slot waren er Oud-Hollandse spelen die door de hele familie gespeeld konden worden. Alle deelnemers die ten minste 4 van de 8 spellen hadden laten stempelen op hun kaart, maakten kans op een leuke prijs.

De winnaars van de prijzen zijn:

Rayen Polinder, Saar van ’t Oever en Demi van Ark. De prijs komt binnenkort jullie kant op.

Dan willen we eindigen met veel dank uitspreken aan alle vrijwilligers die hebben geholpen en onze hoofdsponsor Contour Fysiotherapie. Zonder jullie was deze dag niet mogelijk.

Hopelijk zien we jullie allemaal volgend jaar!

*Label geluk, Springstore ’t Harde, Boni Supermarkt, Vale Ouwe slijterij, Ter Weele slager, SBfood,  Mode en sporthuis Ten Cate, Restaurant ‘d Olde dreiput ‘t Loo