Voetbalvereniging S.V. ‘t Harde
Sportpark Schenk
Bovenweg 8
8084 PB ‘t Harde
0525 – 651860

Vanuit Zwolle

Op de A28 Zwolle-Amersfoort neemt u afslag ‘t Harde. Ga aan het eind van de afrit rechtsaf. U bevindt zich nu op de Eperweg. Bij de stoplichten rechtdoor. Na een paar honderd meter neemt u op de rotonde de derde afslag. Dit is de Energieweg op het bedrijventerrein de Koekoek. Deze weg gaat over in de Industrieweg. Aan het einde van de weg linksaf. U ziet nu Sportpark Schenk aan uw rechter zijde verschijnen.

Vanuit Amersfoort

Op de A28 Amersfoort-Zwolle neemt u afslag ‘t Harde. Ga aan het eind van de afrit linksaf. U bevindt zich nu op de Eperweg. Bij de stoplichten rechtdoor. Na een paar honderd meter neemt u op de rotonde de derde afslag. Dit is de Energieweg op het bedrijventerrein de Koekoek. Deze weg gaat over in de Industrieweg. Aan het einde van de weg linksaf. U ziet nu Sportpark Schenk aan uw rechter zijde verschijnen.

Vanuit Flevoland

Ga bij Elburg de brug over het Veluwemeer over. Bij de tweede rotonde gaat u richting Hoge Enk (rechtdoor). Dit is de Gerichtenweg. Midden in het dorp op de kruising gaat u linksaf de Oude Harderwijkerweg op. Deze weg gaat aan het eind van de bebouwde kom over in de Stadsweg. Na een paar kilometer op de Stadsweg te hebben gereden slaat u vlak na de sporthal rechts af en komt u Sportpark Schenk aan uw linkerkant tegen.