Al een aantal jaren organiseert S.V. ’t Harde het zeer gezellige Smink Infra beachvoetvolley- en beachvolleybaltoernooi. Het sportieve beach-evenement zal plaatsvinden van 2 t/m 6 juli 2024 met op vrijdag en zaterdagavond een feest georganiseerd door Kokki’s viert de zomer. De beachvelden aan de Eperweg op het terrein van de ijsbaan zijn sportief gezien, een groot succes. Ook voor de toeschouwers is het geweldig om te genieten van de sporters.

Beachvoetvolley, meer dan voetbal alleen
Beachvoetvolley is een uitdagende activiteit voor voetballers. Beachvoetvolley is beachvolleybal, waarbij de bal niet met de handen en armen wordt gespeeld, maar op de voetbalmanier. Dus met de voeten, knieën, schouders, borst en hoofd. De telling en andere regels zijn hetzelfde als bij beachvolleybal. Een team 16+ speelt met 3 spelers in het veld en 12 t/m 15 speelt met 4 spelers in het veld.

Beachvolleybal, ook wel strandvolleybal
Dit is een variant van de zaalsport volleybal. Bij ons speel je met 4 spelers in het veld.

Iedereen, zowel leden als niet-leden van S.V. ’t Harde zijn welkom.

Wie gaat er vandoor met de felbegeerde wisselbeker?

Per team vragen we een bijdrage van € 25,=. Bij inschrijving verplicht u zich tot betaling van de bijdrage. Inschrijven kan door het onderstaande formulier in te vullen.

    Beachvoetvolley 16+Beachvoetvolley 12-15Beachvolleybal