Alvast voor in de agenda’s ouders! Voor de jongste jeugd staan er alweer activiteiten op het programma.

Op 10 februari zal onze selectie een voetbalclinic organiseren op het sportpark. De jeugd tot en met onder 11 teams worden onder handen genomen door de selectiespelers. Aanvang is om 9.00 uur en zal tot 11.00 uur duren. Alle jeugdleden in deze teams doen mee en kunnen zich tot en met 29 januari opgeven bij de leiders. Vergeet je dus niet op te geven!

Ook staan de voetbaldagen weer op het programma. De voetbaldagen zullen plaatsvinden op 30 april, 1 mei en 2 mei. Iedereen tot en met 12 jaar mag gratis meedoen aan deze voetbaldagen. Onder leiding van vele trainers worden er mooie voetbal gerelateerde activiteiten georganiseerd over 3 dagen. Deelname is net als andere jaren geheel gratis en tussendoor wordt er nog een gratis lunch verzorgt.  Aanvangstijden en hoe op te geven wordt de komende tijd nog wel gecommuniceerd, maar zet deze dagen alvast in de agenda’s.

Deze voetbaldagen zijn toegankelijk voor iedereen tot en met 12 jaar, dus ook niet leden van S.V. ’t Harde. Neem je vriendje of vriendinnetje mee, dit is ook een mooie manier om met de voetbalsport kennis te maken.

De voetbalschool is ook weer begonnen. Elke zaterdagmorgen om 10.00 uur kan er onder leiding van Arie Paauwe zijn trainingskorps gratis en vrijblijvend de beginselen van de voetbalsport geleerd worden. Ben je tussen de 4 & 7 jaar oud, kom langs op het sportpark en sluit aan bij de voetbalschool.