Vanaf januari heb ik het voorrecht om onofficieel al mee te mogen draaien in het hoofdbestuur van SV ’t Harde. Het officiële deel volgt nog tijdens de voorjaarsledenvergadering.

Mijn naam is Inge Bos. Ik ben opgegroeid in ’t Harde, een paar jaar weggeweest en nu sinds ruim 7 jaar weer terug in dit fijne dorp! Niet alleen, maar met man en 3 geweldige kinderen. Door onze jongens zijn we een aantal jaren geleden betrokken geraakt bij de vereniging. Als moeder van 3 voetballende jongens kon ik natuurlijk niet achterblijven.., dus toen er een dames 30+ gestart werd, was ik gelijk van de partij. Met veel plezier train ik iedere week op woensdagavond en de vrijdagavondwedstrijden zijn een feestje. (Meestal letterlijk..)

Mijn taak binnen het bestuur zal voornamelijk liggen bij de categorie ’leden’. Commissies waar ik bij betrokken zal zijn, zijn: de voetbalschool, ledenadministratie, zorg voor de vrijwilligers, activiteitencommissie en een stukje ledenwerving. Ik houd van organiseren, met mensen samenwerken, meedenken in een stukje beleid, dus ik verwacht met veel plezier deze taak op me te kunnen nemen.

Tot langs de lijn!