Zaterdag 16 december is het team JO15-2 van S.V. ’t Harde in een nieuw wedstrijdtenue gestoken. AB Midden Nederland is hiermee de tenuesponsor geworden van dit elftal. Uit handen van Gijs Kuilman van AB Midden Nederland kreeg het team de tenues aangeboden. Daarnaast werden ook de teambegeleiders voorzien van een gesponsorde coachjas. Uiteraard zijn wij als vereniging hier zeer blij mee en namens het bestuur van de S.V. ‘t Harde kreeg Gijs Kuilman een mooi boeket bloemen aangeboden. Ook het team bedankte de sponsor door de overhandiging van een smakelijke attentie. Het bestuur, de sponsorcommissie en JO15-2 bedanken de Gijs Kuilman en AB Midden Nederland voor deze fraaie nieuwe sponsoring.

Onze coöperatie – Met elkaar,voor elkaar

Wij zijn AB Midden Nederland, jouw betrokken en betrouwbare werkgever en partner. Onze wortels? Die brengen ons 60 jaar terug in de tijd, naar het ontzorgen van boerenbedrijven. Als coöperatie geloven wij in de kracht van het geheel. Want samen kom je verder dan alleen en iedereen is daarin even waardevol. Wij staan dan ook als één team voor samenwerking en de levering van kwaliteit aan onze opdrachtgevers. Dat zie je aan onze vakmensen en de werkprestaties die we leveren. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Met liefde voor de mens en het vak. Hoe zich dat vertaalt? In gelijkheid en diversiteit. Efficiënt en nuchter, met beide benen op de grond. Voor duurzame resultaten met het oog op de lange termijn. Dat is AB Midden Nederland. Met elkaar, voor elkaar.

Onze coöperatieve onderneming heeft vier gemeenschappelijke kernwaarden. Waarden die élke AB’er belangrijk vindt, ademt en uitdraagt. Het begint bij AB Midden Nederland met kwaliteit door vakmanschap. Onze mensen hebben verstand van zaken en willen graag hun vaardigheden verbeteren. Ze grijpen kansen aan. Kansen die wij ze bieden. Dat vertaalt zich naar een bonk energie, ondernemend vermogen en werklust. Zo ontstaat kwaliteit door onze intensieve samenwerking.

AB Midden Nederland is al 60 jaar een betrokken en betrouwbare werkgever en dienstverlener. Een coöperatieve onderneming die boeren helpt hun bedrijven draaiende te houden. Door bedrijfsverzorgers in te zetten die werkzaamheden overnemen wanneer dat nodig is. Wij staan voor gelijkwaardige en duurzame relaties, want die vinden we waardevol. We geloven in persoonlijke waardering én aandacht voor iedereen, in onze coöperatie vol diversiteit. Dat is te danken aan ons sociale en zorgdragende karakter. We staan als coöperatie dan ook voor de kracht van het geheel. Want samen bereik je meer dan alleen en iedereen is hierin even waardevol. Dat noemen wij ‘Met elkaar, voor elkaar’.

www.abmiddennederland.nl