De sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde is zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Mondial Kattenberg Verhuizingen uit Nunspeet zich bereid heeft gevonden om het 2e team van S.V. ’t Harde te voorzien van nieuwe presentatiejacks en presentatiepolo’s. Naast deze mooie kledingsponsoring is Mondial Kattenberg Verhuizingen ook bordsponsor geworden. Op zaterdag 25 november 2023 werd het bord aan het hoofdveld dan ook officieel in gebruik genomen. Beide partijen zijn uiterst gelukkig met deze fraaie sponsoring. Bijzonder is het zeker om nog te vermelden dat Kattenberg nu één van de sponsoren is geworden waar een behoorlijk aantal S.V. ‘t Harde leden werkzaam zijn. Voor het ondertekenen van de sponsorovereenkomst was Wim Verdouw namens de sponsor naar Sportpark Schenk gekomen. Dank en waardering voor deze mooie sponsoring gaan uit naar Henk Kattenberg en Wim Verdouw van Mondial Kattenberg Verhuizingen. Uiteraard ontbrak een mooi boeket bloemen niet. En ook namens het 2e team werd de sponsor een mooie attentie aangeboden.

Kattenberg, verhuizers sinds 1904!

Klantgericht, kwaliteitsbewust, vakbekwaam en representatief zijn eigenschappen die u misschien niet direct associeert met een ruim 115-jarige. Toch passen deze kwalificaties bij Kattenberg. Van paard en wagen in 1904 tot multifunctionele logistieke dienstverlener anno nu. De afgelopen 115 jaar is er veel veranderd maar de doelstelling bleef hetzelfde: vertrouwen winnen door kwaliteit te leveren. In onze organisatie is iedereen gelijk. Van verhuizers tot voormannen en van kantoorpersoneel tot kraanchauffeur: iedereen is een Kattenberg ambassadeur.

Klantgerichtheid is ons onderscheidend vermogen! Wij denken mee met de klant en geven vrijblijvende adviezen op het gebied van verhuizingen en onze dienstverlenende activiteiten. Wij kijken verder waar andere (verhuis)bedrijven stoppen. Wij schrijven de Klant met een hoofdletter en vragen ons altijd af hoe de Klant geholpen wil worden. Dit noemen wij het verschil tussen tevreden en enthousiast. De belangrijkste aandachtspunten die wij hiervoor hanteren zijn plezier in ons werk en het ontzorgen van de Klant. Wij zijn verhuizers met ervaring en deskundig op het gebied van ontzorgen. Al onze Kattenberg adviseurs zijn goed opgeleid en scoren het hoogst op klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid.

Kwaliteit is de kroon (Kattenberg is niet voor niets Hofleverancier) op ons werk. Wij vinden het van belang dat de kwaliteit binnen Kattenberg hoog is. Wij verwachten dan ook dat een ieder die betrokken is bij de organisatie hier aandacht aan geeft en streeft naar perfectie.

Onze medewerkers zijn het visitekaartje van Kattenberg. Dit geldt niet alleen bij de mensen die verhuisd worden, maar ook voor de mensen in de omgeving. Zij gaan dus netjes gekleed in bedrijfskleding. Dit zorgt immers voor een unanieme uitstraling van onze organisatie.

Werk wordt gedaan voor en door mensen. Hier zijn wij ons als Zorgverhuizer terdege van bewust. De kwaliteit die wordt geleverd, hangt af van de professionaliteit van mensen. Of het nu gaat om veiligheid, milieubewustzijn of betrouwbaarheid. Het duurzaam borgen van onze professionaliteit kan met vakbekwaamheid.

Verhuizen zonder zorgen

Verhuizen? Stress! Veel regelen, organiseren, inpakken en problemen oplossen. Leuk, maar ook spannend. Geen zin in verhuispaniek? Wij ook niet. Daarom helpen we graag.

info@kattenberg.nl

www.kattenberg.nl