Stersponsor Machine Verhuur Oosterwolde heeft het sponsorcontract verlengd bij S.V. ‘t Harde tot en met 2026. MVO, zoals het bedrijf afgekort ook wel bekend staat, is na de afgelopen periode van drie jaar opnieuw Stersponsor. MVO en S.V. ‘t Harde hebben al een lange relatie op het gebied van sponsoring en ook op het gebied van inhuur weten S.V. ‘t Harde en MVO elkaar geregeld te vinden. Onlangs werd het nieuwe contract ondertekend op Sportpark Schenk door sponsor dhr. H. van ’t Hof en sponsorcommissielid Jan van der Vegte. Als dank en blijk van waardering werd de sponsor een mooie boeket bloemen aangeboden.

GOED GEREEDSCHAP
IS HET HALVE WERK

Goed gereedschap en altijd een goede uitleg voordat je aan de slag gaat, dat vinden we belangrijk bij Machine Verhuur Oosterwolde. Zo kan jij veilig en snel aan de slag.

Daarnaast is er voor elke machine een handleiding of instructievideo op deze website beschikbaar. Mocht je er toch niet uitkomen? Dan is er altijd telefonische assistentie beschikbaar.

Machine Verhuur Oosterwolde is een jong en dynamisch bedrijf met personeel dat u vakkundig advies kan geven. Machine Verhuur Oosterwolde heeft een zeer breed verhuurprogramma met bouwmachines maar ook voor land- en tuinbouw. Hierbij moet u denken aan boormachines, zagen voor steen en hout, hoogwerkers, liften, steigers, compressors, aggregaten, kachels, bouwdrogers, hogedrukreinigers, aanhangwagens, trilmachine ‘s, stenenknippers, houtversnipperaar, houtkloofmachine, bladblazers, heggenschaar, kuilfrees en veewagen. Dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment. ‘Op onze website www.machineverhuuroosterwolde.nl vindt u al onze machines. Het professionele en enthousiaste personeel van Machine Verhuur Oosterwolde staat klaar om u te adviseren’.

Machine Verhuur Oosterwolde

Oostendorperstraatweg 90
8097 PN Oosterwolde

Telefoon: (0525) 62 12 80
www.machineverhuuroosterwolde.nl