Op 4 september is de Rabobank Noord Veluwe gestart met de Rabo ClubSupport.

Leden van de Rabobank Noord Veluwe kunnen middels stemmen een geldbedrag aan ons doneren. Ben je klant van Rabobank Noord Veluwe? Stem dan op ons! Het bedrag komt dit jaar ten goede aan de jeugdafdeling van S.V. ‘t Harde.

Sport

S.V. ‘t Harde is een voetbalvereniging met circa 700 leden en heeft zowel jeugdteams als seniorenteams, wat betekent dat spelers van alle leeftijden welkom zijn, van kabouters tot 65+’ers. S.V. ‘t Harde is ook actief betrokken bij de lokale gemeenschap. Zo worden er regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd waarbij iedereen welkom is.

Ons doel

We zien de laatste periode een enorme groei in onze leden. Het is mooi om te zien dat steeds meer jongens en meisjes komen voetballen bij S.V. ‘t Harde. Om alle jeugdspelers aan het voetballen te houden zijn er veel trainingsmaterialen nodig. Met de opbrengst van Rabo ClubSupport willen wij nieuwe trainingsmaterialen aanschaffen. Zo kunnen wij de contributie laag houden en blijft voetbal bereikbaar voor iedereen!

Elke stem is ongeveer 10 euro waard en je kunt per persoon 2 stemmen indienen! Ben je lid van Rabobank Noord Veluwe? Stem dan op S.V. ‘t Harde en steun de vereniging!

Op S.V. ‘t Harde stemmen kan van 4 tot en met 26 september door bij rabo-internetbankieren of in de rabo-app te gaan naar Rabo ClubSupport Ga naar www.rabobank.nl/leden/clubsupport of Klik hier om te stemmen