Woensdag 9 augustus bereikte ons het droevige bericht dat Erwin Schaap op 55-jarige leeftijd is overleden.

Erwin was een bekende verschijning op sportpark Schenk. Hij bezocht altijd de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Aan de hand van zijn vader Wim liepen ze gezamenlijk naar hun vaste plek op de hoofdtribune. Deze wandeling ging niet zonder oponthoud, want Erwin hield wel van een praatje. Met veel mensen ging hij dan het gesprek aan. Ook een snoepje ging er wel in bij Erwin. Hij deelde onderweg naar zijn plek op de hoofdtribune graag uit. Een plek waarvoor hij samen met zijn vader Wim een tribune kaart voor het leven heeft.

Erwin werd in 2010 lid van S.V. ’t Harde, tevens het jaar dat vader Wim toetrad tot het hoofdbestuur Erwin kwam ook regelmatig met zijn skelter naar het sportpark toe. Als er thuis even geen begeleiding voor handen was, dan zat Erwin als side-kick bij de bestuursvergaderingen toen Wim in het hoofdbestuur zat. Hij had dan altijd zijn DVD-speler en een koffer met DVD’s bij zich en je had geen kind aan hem. Erwin vond het altijd prettig als er gezelligheid om hem heen was.

Meedoen met het jaarlijkse G-voetbaltoernooi zat er niet in. Wel kwam Erwin met een groep vanuit Shalom naar de voetballers kijken. Erwin was een graag geziene gast op sportpark Schenk.

De laatste jaren stonden voor Erwin in het teken van zijn grote overgang. Hij verhuisde van zijn ouderlijk huis naar “De Steenrots” op ’t Harde. Dit was een grote overgang voor hem en deze aanpassing koste ook veel tijd. Helaas heeft Erwin daar niet lang kunnen genieten.

Onze gedachten gaan uit naar de familie Schaap, wij willen niet alleen jullie, maar ook de overige familieleden, naasten en vrienden sterkte wensen in deze moeilijke periode.

Hoofdbestuur S.V. ‘t Harde

03-Monuta-09-aug-2023-Advertentie-Erwin-HaH