Het WK voetbal begint op zondag 20 november. Het Nederlands elftal speelt een dag later zijn eerste groepswedstrijd tegen Senegal.

Net als bij eerdere toernooien organiseert S.V. ’t Harde ook dit jaar een EK pool voor iedereen die de club een warm hart toe draagt. Kortom je hoeft niet perse lid te zijn om mee te kunnen doen. Inmiddels hebben reeds 30 mensen zich aangemeld en de betaling voldaan.

Het spel wordt gespeeld in een subleague (svtharde) van Scorito. Via de volgende link is de pool te benaderen:

https://www.scorito.com/subleague/529283/wk-voetbal-2022/svtharde/9a2c6989-ebe9-4377-8f9a-6e4cf9774e93?utm_source=league&utm_medium=copylink&utm_campaign=inv

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 en zal vooraf middels een tikkie voldaan moeten worden. Indien het geld niet bij aanvang van het toernooi binnen is bij één van de organisatoren dan zal je uitgesloten worden van deelname. Deelnemers die zich reeds hebben aangemeld zullen benaderd worden.

Klik hier om te betalen.

Betaling van het inschrijfgeld dient voor aanvang van het toernooi voldaan te zijn! Voor meer informatie kan je Rick van ’t Hul of Jean-Michel van de Schootbrugge benaderen.