Zaterdag 28 mei mag S.V. ’t Harde zich gaan opmaken voor de thuiswedstrijd tegen VSW uit Windesheim. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter dhr. Van Den Bosch.

De laatste seizoenen draaide VSW steevast mee om de bovenste plaatsen in de 4e klasse. Sterker nog tijdens het seizoen 2018-2019 kwam VSW in de 3e klasse uit na promotie via de nacompetitie. Dit seizoen gaat het allemaal wat anders bij VSW en staat het op de 8ste positie. Toch werden er verrassende uitslagen geboekt, zo was VSW het eerste team wat Dieze West op een nederlaag wist te trakteren. Maar een week later werd er net zo makkelijk weer gelijkgespeeld tegen een laag geklasseerde ploeg. Al met al kan VSW verrassen en daar moet S.V. ’t Harde zeker rekening mee houden.

S.V. ’t Harde heeft nog een minimale kans op de 2e plaats, maar daar moeten wij niet meer vanuit gaan. Daarom kunnen wij ervan uitgaan dat op 11 juni de eerste nacompetitie wedstrijd op het programma staat. Hier moet volle bak naar toegewerkt worden. Niet alleen staf en spelers, ook de supporters moeten dit gaan doen. Daarom willen wij een ieder oproepen om zaterdag aanwezig te zijn bij deze wedstrijd om zo met elkaar naar de nacompetitie toe te werken.

Vanaf deze plek willen wij een ieder een fijne en sportieve wedstrijd toewensen. Wij willen het publiek vragen om zich aan de geldende regels van de KNVB te houden en geen alcoholische dranken langs de velden mee te nemen tijdens de wedstrijd.

Historie:

4 competitiewedstrijden gespeeld op Sportpark Schenk

2020 – 2021 3-0 Stefan Marsman, Jelle van ’t Hul & Quinten Turubassa
2019 – 2020 3-5 Bram van der Worp, Jelle van ’t Hul, Terence ten Brink
2017 – 2018 0-1
1992 – 1993 2-3 Hilbert Zanting, Erik van Hulsteijn

2 oefenwedstrijden gespeeld op Sportpark Schenk:

2009 – 2010 7-0 Kevin van Renselaar 2x, Michael Jeensma, Edwin van Egteren, William Vos, Arnoud Kamerbeek, E.D.
1992 – 1993 5-2 Hilbert Zanting 2x, Edwin van Egteren, Lammert Eibrink, Herwin Leusink