Zaterdag 7 mei jl. heeft de trouwe hoofdsponsor van S.V. ’t Harde, Kraanverhuur T. Pater Groep haar hoofdsponsorschap met twee seizoenen verlengd. Dhr. Theo Pater ondertekende samen met S.V. ’t Harde voorzitter John Reurink op Sportpark Schenk de nieuwe sponsorovereenkomst. Met deze verlenging komt het aantal seizoenen als hoofdsponsor op 18 edities. Het mag toch gerust uniek worden genoemd dat een prachtig bedrijf als Kraanverhuur T. Pater Groep BV zich voor een dergelijk lange tijd aan een plaatselijke sportvereniging verbindt.

Het heugelijke feit van deze mooie verlenging werd ook nog eens kracht bijgezet door de geweldige geste van de hoofdsponsor om de gehele selectie inclusief begeleiding te voorzien van nieuwe presentatiejassen.

Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedanken Kraanverhuur T. Pater Groep en daarbij in het bijzonder dhr. Theo Pater zeer hartelijk voor deze geweldige verlenging en aanvulling op het hoofdsponsorschap.

Kraanverhuur T. Pater Groep B.V.

“Wij zijn de oplosser en ontzorger voor horizontale en verticale logistieke dienstverlening, ook in het voortraject. Wij werken alleen maar met moderne machines die aan de hoogste kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen voldoen. Samen beter worden en veilig werken met plezier, passie en prestatie: daar staan wij voor! Ons gedreven en deskundige team staat 24/7 voor u klaar. Al 40 jaar lang”.

  • Al 40 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
  • Wij hijsen veilig of we hijsen niet
  • Duurzaam bouwen nu en in de toekomst
  • Werken met plezier, passie en prestatie
  • 3 vestigingen in Nederland

Goede dienstverlening heeft alles te maken met het waarmaken van verwachtingen. Daarom worden we graag vroegtijdig betrokken bij uw logistieke uitdaging. Of het nu om onze bedrijfsleider, planners, machinisten of chauffeurs gaat, wij helpen u graag met slimme oplossingen en een gedegen advies op maat zodat wij aansluitend de juiste maatwerkoplossing kunnen leveren. Door te opereren vanuit een drietal vestigingen zijn wij bovendien altijd dichtbij.

Kraanverhuur T. Pater Groep

+31 (0) 525 – 651 826

info@tpatergroep.nl

Web: www.tpatergroep.nl