Nadat het Beachvoetvolley en Beachvolleybal toernooi van 2020 en 2021 door de Corona pandemie niet kon doorgaan is het dit jaar eindelijk weer mogelijk om dit evenement voor de zesde keer te organiseren. Het “S.V. ’t Harde Smink Infra Beach Voetvolley Toernooi” zal plaatsvinden van dinsdag 28 juni t/m 2 juli 2022 op ’t Harde. Dit evenement is voor iedereen, zowel leden als niet-leden van S.V. ’t Harde. Het evenement vindt dit jaar niet plaats op de Singel maar in het weiland van de ijsbaan aan de Eperweg.

Een sportief beach-evenement met als afsluiting een feestavond georganiseerd door Kokki’s viert de zomer. De beachvelden zijn sportief gezien, een groot succes. Ook voor de toeschouwers is het geweldig om in het zonnetje te genieten van de sporters. Opnieuw hopen wij op veel inschrijvingen, mooi ‘strand’ weer en een hoop toeschouwers.

Voor alle informatie verwijs ik je graag door naar de website Beach-voet-volley-toernooi – S.V. ‘t Harde (svtharde.nl).

Aanmelden met een team:

Je kan je aanmelden d.m.v. de onderstaande button:

Meer informatie?

beachvoetvolley@svtharde.nl

Kokki’s viert de zomer

Zaterdagavond 2 juli 2022 gaan verschillende Nederlandse artiesten er weer een prachtig feest van maken met de vierde editie van Kokki’s viert de zomer! Zie voor meer informatie www.kokkiscafe.nl