Nadat het Beachvoetvolley en Beachvolleybal toernooi van 2020 en 2021 door de Corona pandemie niet kon doorgaan is het dit jaar eindelijk weer mogelijk om dit evenement voor de zesde keer te organiseren. Aansluitend kunnen wij met blijdschap en trots melden dat Smink Infra, een specialist op het gebied van grond-, water- en wegenbouw zich voor de komende 3 jaar aan dit evenement heeft verbonden. Wij zijn als organisatie erg blij met deze bereidwilligheid van Smink Infra en daarom zal dit toernooi vanaf heden omgedoopt worden tot het “S.V. ’t Harde Smink Infra Beach Voetvolley Toernooi”.

Smink Infra is een slagvaardig familiebedrijf vol met passie en zijn al meer dan 65 jaar een betrouwbare partner voor opdrachtgevers in de publieke en de private sector. Waarbij er oog is voor het creëren van duurzame kwaliteit bij de realisatie van infrastructurele werken in de regio! Dat doen zij met vakkundige specialisten die vooruit durven kijken, die samenwerken met hun omgeving en die praktische oplossingen bieden.

Het S.V. ’t Harde Smink Infra Beach Voetvolley Toernooi zal plaatsvinden van dinsdag 28 juni t/m 2 juli 2022 op ’t Harde. Dit evenement is voor iedereen, zowel leden als niet-leden van S.V. ’t Harde van 12 jaar en ouder. Dus reserveer deze data alvast in de agenda en zoek alvast een team bij elkaar. Verdere informatie zal op korte termijn volgen. Wil je alvast in de stemming komen en op de hoogte blijven van alle informatie omtrent dit evenement? Check dan onze facebookpagina “Beachvoetvolley Beachvolley te ’t Harde”.