Op een koud en guur sportpark Schenk speelde S.V. ’t Harde tegen V.V. Wilsum. De wedstrijd werd op het kunstgrasveld gespeeld en niet op het hoofdveld.

Scheidsrechter Reins uit Wijthmen floot om 14.30 uur af en S.V. ’t Harde kwam goed uit de startblokken. De eerste paar minuten probeert S.V. ’t Harde een overwicht te creëren om zo spoedig een doelpunt te maken. In de 9e minuut was het dan ook raak door een doelpunt van Henk Elskamp. Eigenlijk net in de periode dat Wilsum steeds beter begint te voetballen. Dit spelbeeld blijft ook de resterende 35 minuten van de eerste helft zichtbaar. Desalniettemin was de ruststand 1-0 in het voordeel van de thuisploeg.

De tweede helft begint S.V. ’t Harde wederom voortvarend, binnen een paar minuten wist Quinten Turubassa 2-0 te maken. Nu lijkt de wedstrijd gespeeld. S.V. ’t Harde nam de overhand en Stefan Marsman scoorde 3-0. Wilsum heeft in de 2e helft verder geen kansen gehad, tot dat vlak voor tijd er nonchalance in de verdediging van S.V. ‘t Harde sluipt. Door een aantal persoonlijke fouten weet Wilsum voor het doel te komen. Bij deze doelpoging werd er een overtreding gemaakt, waardoor scheidsrechter Reins wel een strafschop aan Wilsum moest geven. Wilsum wist wel raad met deze buitenkans en tekent zo de eindstand op 3-1.

S.V. ‘t Harde blijft meedoen om de bovenste plekken in de rangschikking. Aanstaande zaterdag moet het vlaggenschip uit naar Reaal Dronten. Deze belangrijke wedstrijd begint om 14.30 uur in Dronten en wij roepen hierbij zoveel mogelijk supporters op om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn om de ploeg te ondersteunen.