Zaterdag 2 april mag S.V. ’t Harde zich gaan opmaken voor de thuiswedstrijd tegen V.V. Wilsum. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter dhr. IJsendorn.

Doelstelling van Wilsum is om in de middenmoot mee te draaien. Dit verloopt tot op heden niet geheel volgens plan. Op dit moment staat Wilsum op de 10e plek. Het bestuur heeft deze week ingegrepen en de hoofdtrainer Dick Schrijer per direct ontslagen. De laatste 10 wedstrijden worden onder leiding van Jan van Spijker gespeelt.

Vorige week heeft S.V. ’t Harde met 0-1 gewonnen van V.V. Wijthmen. Dit zijn weer belangrijke punten. Op dit moment bezet S.V. ’t Harde de 4e plek, met nog 3 punten achter nummer 2 VHK. Dieze West staat nog steeds ruim bovenaan, maar hebben deze week wel hun eerste verliespartij geleden tegen VSW. Om mee te blijven doen met de bovenste plekken, zal er vandaag gewonnen moeten worden door de mannen van René van ‘t Goor.

Vanaf deze plek willen wij een ieder een fijne en sportieve wedstrijd toewensen. Wij willen het publiek vragen om zich aan de geldende regels van de KNVB te houden en geen alcoholische dranken langs de velden mee te nemen tijdens de wedstrijd.

Historie:

Competitie thuiswedstrijden

2017 – 2018 S.V. ’t Harde – V.V. Wilsum 3-1 Dinand Dekker, Terence ten Brinke & Melvin Boender

2019 – 2020 S.V. ’t Harde – V.V. Wilsum 1-0 Bram van der Worp

Oefenwedstrijden:

1994 – 1995 S.V. ’t Harde – V.V. Wilsum 4-2 E.d., Edwin van Egteren 2x & Laurens van de Vegte