Op een zonovergoten sportpark Schenk begon de wedstrijd S.V. ‘t Harde – Noord Veluwe Boys onder leiding van scheidsrechter Damhuis.

S.V. ‘t Harde had vanaf het begin controle over de wedstrijd en probeerde met verzorgd voetbal het doel van tegenstander Noord Veluwe Boys te vinden.

In de 21ste minuut kreeg S.V. ‘t Harde een vrije trap toebedeeld op 20 meter afstand van het vijandelijke doel. Stefan Marsman schoot deze vrije trap richting de kruis, maar de keeper weet de bal op de lat te tikken. In de rebound werd nog 2 keer de paal geraakt alvorens de bal voor de voeten van Wesley van der Roest kwam. Wesley schoot de bal er goed in, zodat er 1-0 op het scorebord kwam te staan.

Deed leek ook de ruststand te gaan worden, alleen verslikte keeper Sander van der Groef zich op slag van rust op de bal. Deze slipper zorgt voor de 1-1 ruststand en uiteindelijk ook de

eindstand.

Over de 2e helft kunnen wij kort zijn. Het lukte S.V. ‘t Harde niet om de overwinning binnen te halen. Veel balbezit, maar weinig echt gevaar voor doel van Noord Veluwe Boys. Ook de blauwhemden wisten geen gevaar te stichten, waarbij er voor S.V. ‘t Harde een teleurstellende 1-1 eindstand te noteren viel.

Op dit moment zit S.V. ‘t Harde in de middenmoot. Er zal de komende weken echt uit een ander vaatje getapt moeten worden om dit seizoen nog mee te doen om de prijzen.

Volgende speelt S.V. ‘t Harde de uitwedstrijd tegen V.V. Wijthmen om 14.30 uur.