Zaterdag 19 maart mag S.V. ’t Harde zich gaan opmaken voor de tweede thuiswedstrijd achter elkaar, nu is Noord Veluwe Boys uit Hattemerbroek de tegenstander. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter zal om 14.30 beginnen met een fluitsignaal van scheidsrechter Damhuis.

Noord Veluwe Boys begon ambitieus aan het seizoen. Doelstelling is om in de middenmoot mee te draaien. Na een prima start van het seizoen ging het steeds iets minder, waardoor nu de één na laatste positie bezet wordt. Kortom Noord Veluwe Boys is er alles aan gelegen om nog punten te verzamelen om zo toch aan hun doelstelling te voldoen. De thuiswedstrijd in Hattemerbroek speelde S.V. ’t Harde met 1-1 gelijk. Dit geeft aan dat S.V. ’t Harde aan de bak moet.

Vorige week heeft S.V. ’t Harde met 7-1 gewonnen van V.V. Kampen en is de felbegeerde 2e plek weer verworven. Maar de onderlinge verschillen in de subtop zijn zo klein, dat er elke week gewoon gewonnen moet worden, om zo mee te blijven doen om de prijzen. Deze wedstrijd hoort bij de 2e periode, hier staat S.V. ’t Harde bovenaan. Dit geeft het belang nogmaals aan om een goed resultaat te behalen.

Vanaf deze plek willen wij eenieder een fijne en sportieve wedstrijd toewensen. Wij willen het publiek vragen om zich aan de geldende regels van de KNVB te houden en geen alcoholische dranken langs de velden mee te nemen tijdens de wedstrijd.

Historie

Competitie thuiswedstrijden:

2017 – 2018 S.V. ’t Harde – Noord Veluwe Boys 0-3

2018 – 2019 S.V. ’t Harde – Noord Veluwe Boys 3-1 Arnoud Kamerbeek 2x & Menno van ‘t Hul

2019 – 2020 S.V. ’t Harde – Noord Veluwe Boys 7-1 E.d., Lawrence Visch 2x, Wesley van der Roest, Quinten Turubassa, Alwin Zieleman & Youri van Boven

Oefenwedstrijden:

2018 – 2019 S.V. ’t Harde – Noord Veluwe Boys 5-1 E.d., Youri van Boven 2x, Jelle van ’t Hul & Pascal van Hulsteijn