S.V. ‘t Harde moest aantreden tegen de nummer laatst van de ranglijst V.V. Kampen. Na de nederlaag van vorige week was een ieder gebrand op een goed resultaat.

S.V. ‘t Harde kwam scherp uit de startblokken, binnen 10 minuten stond er 2-0 op het scorebord. Stefan Marsman en Henk Elskamp wisten het net te vinden.

De laatste 10 minuten van de eerste helft werd Kampen overlopen. De Groen-witten liepen uit naar een 5-0 ruststand. De doelpunten werden door respectievelijk Jelle van ‘t Hul, Dennis van Hulsteijn en wederom Jelle van ‘t Hul gemaakt.

Na rust begon S.V. ‘t Harde nog scherp, Hielke van Schoten maakt 6-0 en Henk Elskamp scoorde zijn 2e van de middag en maakt 7-0. Het laatse half uur van de wedstrijd werd rustig uitgespeeld. Kampen weet nog wel de eretreffer te maken. Na 90 minuten voetbal staat er 7-1 bij

Bert Blom op het scorebord.

Een prima overwinning, waardoor de Hardenezen weer naar de 2e plek op de ranglijst stijgen. Door de vele afgelastingen ontstaat er wel onevenwichtige ranglijst. Maar doorgaan met punten halen is het allerbelangrijkste, om zo mee te blijven doen om de bovenste plaatsen.

Aankomende zaterdag weer een thuiswedstrijd, ditmaal tegen Noord Veluwe Boys.